Contact opnemen met Zielewind.

Contact opnemen kan op verschillende manieren. Stuur gerust een brief, e-mail, bericht via sociale media of vul het onderstaande contactformulier in.

Stuur Petra een bericht

Petra probeert te allen tijden binnen 48 uur te reageren op je bericht.

Zielewind gaat altijd voorzichtig en veilig om met je gegevens. Door dit vakje aan te vinken ga je akkoord met de AVG, onze algemene voorwaarden en onze privacy verklaring:

Veelgestelde vragen.

Wie is Petra Vos?
Gecertificeerd master en opsteller in systemisch werk. Gecertificeerd ABNLP trainer en coach.

Als je Petra zoekt kun je haar vinden met haar krullen wapperend in de wind uitkijkend over het Wad. Waar zij geniet van de vergezichten, de luchten, de zee en waar ze met haar blote voeten in het inspirerende slik staat. De al oude oer elementen voel je hier. Hier waait haar hoofd leeg, hier komt ze tot nieuwe ideeën en hier krijgt ze inspiratie.

Meer weten over Petra? Lees hier meer.

Wat houdt een één op één training in?

In een één op één traject met Petra leer je o.a. wat de kracht van keuzes is. Waar worden keuzes door bepaald, wat zijn de diepe motivatoren en welke invloed dit heeft op je dagelijks handelen. Je gaat zaken in een ander perspectief zien. Je bouwt aan zelfvertrouwen,  slapende ideeën worden wakker geschud en ga je anders met je energie om.

Lees hier meer.

Wat is NLP?

Neuro Linguistisch Programmeren. Hier leer je over NLP vaardigheden en communicatievaardigheden. Die je direct dagelijks kunt toepassen. De opleiding is gericht op je persoonlijke ontwikkeling en communicatie technieken. Onbewuste-, bewuste communicatie en lichaamstaal. Je ontwikkeld een dieper inzicht over jouwzelf en anderen.

Lees hier meer.

Hoe werkt maatwerk?

Hoe kan het dat je hetzelfde bedoeld en elkaar toch niet begrijpt. Hoe zou het zijn als je leert hoe je met anderen effectief kunt communiceren? Hoe uitdagend is dat? Wat zou dat voor jou en je team/ collega’s betekenen? Er is niets zo uitdagend als communicatie.

Lees hier meer.

Wanneer start de gecertificeerde NLP Practitionar opleiding?

Vrijblijvend en speciaal voor jou.

Gratis coaching call

Soul Journal

Een hart voor een hart

Wil je op de hoogte blijven van de activiteiten van Zielewind? Je kunt je ook aanmelden hiervoor.