Cadeaus van Zielewind

Kennismakingsgesprek

Omdat Zielewind goed begrijpt dat een traject aangaan best wel spannend is, krijg jij het kennismakingsgesprek cadeau. Een eerste gesprek heeft ongeveer een duur van een uur en is geheel kostenloos. Ik help je graag.

Hart voor een Hart

Ken jij een bescheiden zorgprofessional die nooit op de voorgrond staat en die jij een warm hart toedraagt? Je kunt  een gratis kaart aanvragen voorzien van je eigen boodschap. Zielewind stuurt deze kaart namens jou op. “Zo zet jij deze zorgprofessional in het zonnetje.” Wie draag jij een warm hart toe?

Soul Journal

In 5 stappen  je diepe verlangens ontdekken,  vooruitkijken en reflecteren.

In het Soul Journal kun je jouw verlangens, voortgang, ontdekkingen, dromen, doelen, persoonlijke groei noteren.  Zo kun je steeds een laagje dieper gaan om af te stemmen op jouw essentie en wat zal je verrast zijn. Het Soul Journal gaat je helpen om de keuzes te maken die jij wilt en om je dromen waar te maken.

Hier moet je niets en mag jij zijn. Helder en met beide benen op de grond.  Deze Soul Journal  is jouw verhaal en van niemand anders.

Ben je benieuwd naar jouw verhaal? Wat is jouw diepe verlangen? 

Contact opnemen 

Stel een vraag of maak een afspraak via onderstaand contactformulier. 

Stuur ons een bericht

We proberen te allen tijden binnen 48 uur te reageren op je bericht.

Zielewind gaat altijd voorzichtig en veilig om met je gegevens. Door dit vakje aan te vinken ga je akkoord met de AVG, onze algemene voorwaarden en onze privacy verklaring:

Valge 45, 9965 PD, Leens

info@zielewind.nl