Cadeaus van Zielewind

Gratis coaching call

Omdat Petra goed begrijpt dat een traject aangaan spannend is. Kun je eerst met Petra kennismaken. Vraag vrijblijvend een coaching call van 20 minuten aan. Petra ontmoet je graag.

Giraffe Methode

De Zielewind Giraffe methode gaat uit van NLP en het systemisch werk. Op een eenvoudige leuke manier leer jij jouwzelf op een nieuwe manier kennen. Onderwerpen: Geven & Nemen, Interesse, Reflectie, Aandacht, Focus, Feest en Energie.

“Wil je meer kracht en levenslust ervaren? Ga dan mee op deze ontdekkingsreis.” Want hoe kijk je door de ogen van een Giraffe?”

Soul Journal

In 5 stappen  je diepe verlangens ontdekken,  vooruitkijken en reflecteren.

In het Soul Journal kun je jouw verlangens, voortgang, ontdekkingen, dromen, doelen, persoonlijke groei noteren.  Zo kun je steeds een laagje dieper gaan om af te stemmen op jouw essentie en wat zal je verrast zijn. Het Soul Journal gaat je helpen om de keuzes te maken die jij wilt en om je dromen waar te maken.

Hier moet je niets en mag jij zijn. Helder en met beide benen op de grond.  Deze Soul Journal  is jouw verhaal en van niemand anders.

Ben je benieuwd naar jouw verhaal? Wat is jouw diepe verlangen?

Contact opnemen 

Stel een vraag of maak een afspraak via onderstaand contactformulier. 

Stuur Petra een bericht

Petra probeert te allen tijden binnen 48 uur te reageren op je bericht.

Zielewind gaat altijd voorzichtig en veilig om met je gegevens. Door dit vakje aan te vinken ga je akkoord met de AVG, onze algemene voorwaarden en onze privacy verklaring:

Valge 45, 9965 PD, Leens

info@zielewind.nl