Benadering

Zielewind werkt o.a. vanuit de principes van NLP ( Neuro Linguïstisch Programmeren) en het systemisch werk.

Neuro Linguïstisch Programmeren

NLP is, in het kort beschreven, de wetenschap die je leert om je eigen succes te begrijpen en te modeleren. Het is een manier om je talenten te ontdekken en te ontplooien en om het beste in jou en anderen naar boven te halen. NLP leert o.a.  hoe we onze hersenen beter kunnen gebruiken, hoe je tot een beter contact kunt komen, leert je over taalgebruik en alles over de verschillende soorten van communicatie, onbewuste processen en hoe je de non-verbale lichaamstaal kunt gaan begrijpen en gebruiken.

NLP leer je door te doen. Anders denken is anders doen.

Systemisch werk

In het Systemisch werk wordt gekeken naar de dynamieken en bewegingen van het systeem. Dit gaat over ziele-stroom, zien wat zich aandient en ontvouwt. Deze processen gaan langzaam en zonder sturing van buitenaf. Het Systemisch werk zit verweven in de trainingen. En als het gezien de vraagstelling nodig is kan er een op maat gemaakt systemisch traject worden begonnen.

Zielewind heeft geen familieopstelling avonden.

Bij Petra leer je door te doen en te ervaren,  Jij zult gaan ontdekken wat voor jou dé manier is om de dingen die je wilt veranderen, ook te kunnen veranderen.  Als je niet weet waarom je iets doet of hoe? Een ding is zeker. Straks weet je het wel!  Het is uit je comfortzone met aandacht, bezinning, een lach en soms een traan. En zoals Petra altijd zegt: ‘Geef nooit die dingen op die een glimlach op je gezicht toveren’

Ervaring van een deelnemer die het dappere stappen noemt:

Je wordt bekend met de basis NLP technieken die je nodig hebt om grip te krijgen op je emoties. Met deze technieken kun je in je eigen leven, allerlei zaken op een andere manier beleven.

Je leert op een andere manier naar je emoties te kijken en deze anders te leren voelen. In het kort komen deze weer op één lijn.

Je leert aandacht te besteden aan het uitbouwen van je zelfvertrouwen.

Je leert gebruik te maken van tijdslijnen om je toekomst beter te plannen en je gaat werken aan specifieke oefeningen om je doelen voor de toekomst duidelijk in kaart te brengen.

Je leert hoe je focus kunt houden en wat voor jou echt belangrijk is.

Je leert jezelf ongelofelijk goed kennen.

Deze APK is echt verrassend, niet altijd gemakkelijk, maar zo cool om het anders te doen!

Beginnen is makkelijk! 

l

Vul het contactformulier in

Contact opnemen kan op verschillende manieren. Stuur gerust een brief, e-mail, berichtje via social media of vul het contactformulier in.

+

Krijg binnen 48 uur een reactie

Te allen tijden probeert Zielewind ervoor te zorgen dat je bínnen 48 uur een reactie terug ontvangt.

Kennismakingsgesprek

Vrijblijvend en tijdelijk online, via Skype of Whatsapp. Het kennismakingsgesprek zal ongeveer 60 minuten duren.

Contact opnemen 

Stel een vraag of maak een afspraak via onderstaand contactformulier. 

Valge 45, 9965 PD, Leens

info@zielewind.nl