Maatwerk

Wil je met je eigen team en/of collega’s een bijzondere dag beleven?

Verstaan jullie elkaar?

Jullie gaan elkaars gedrag beter begrijpen

Hoe kan het dat je hetzelfde bedoeld en elkaar toch niet begrijpt. Hoe zou het zijn als je leert hoe je met anderen effectief kunt communiceren? Hoe uitdagend is dat? Wat zou dat voor jou en je team/ collega’s betekenen? Er is niets zo uitdagend als communicatie. “Ik kom graag kennismaken om te luisteren naar jullie wensen en om maatwerk te leveren.”

Extra opties

Ervaren trainingsacteur(s) houden jullie een spiegel voor. De acteur(s) spelen scènes uit die vanuit de groep worden aangedragen. Herkenbaar en uitvergroot. Ze leggen bloot daar waar het ‘echt’ om draait (soms) confronterend en altijd met compassie. Met humor, interactie wordt het spel aangepast naar de reacties die komen vanuit de groep. De spelers zullen jullie verrassen met  vernieuwende en confronterende uitdagingen. Jullie zullen verbaasd zijn van de mogelijkheden die het improvisatietheater te bieden heeft. Heb vooral veel plezier en ervaar de kracht van het spel.  Een waarschuwing vooraf is op zijn plaats. Jullie worden geraakt in het hart, hoofd en buik.  Willen jullie zelf actief meedoen, dat kan natuurlijk ook.

Willen jullie  werken met lichaamstaal? De gesproken taal en de lichaamstaal verkennen? Leren hoe ze zich verhouden tot elkaar?  Dat kan onder leiding van een bevoegd Body & Mind Language Coach. Jullie gaan samen spiegelen, uitdagen en confronteren. Intentie heeft hierbij de speciale aandacht.

Willen jullie echt eens WAD anders? Dan gaan met de knapzak naar het Wad. Dit wordt een verrassende en super inspirerende dag.

Beginnen is makkelijk!

Neem contact op

Contact opnemen kan op verschillende manieren. Stuur gerust een brief, e-mail, bericht via social media of vul het contactformulier in.

+

Krijg binnen 48 uur een reactie

Te allen tijden probeert Zielewind ervoor te zorgen dat je bínnen 48 uur een reactie terug ontvangt.

Kennismakingsgesprek

Vrijblijvend en online, via Zoom. Het kennismakingsgesprek zal ongeveer 60 minuten duren.

Contact opnemen 

Stel een vraag of maak een afspraak via onderstaand contactformulier. 

Zielewind gaat altijd voorzichtig en veilig om met je gegevens. Door dit vakje aan te vinken ga je akkoord met de AVG, onze algemene voorwaarden en onze privacy verklaring:

Valge 45, 9965 PD, Leens

info@zielewind.nl