Zielewind podcasts

Hallo! Ik ben Petra

Als je met mij gaat samenwerken dan wordt het diepgang, mindset shifts, soul searching en  zelfreflectie. Confronterend misschien maar altijd liefdevol. In gesprekken leg ik de onbewuste processen en patronen bloot, zo worden ze bespreekbaar.  Je wordt op een speelse manier uitgenodigd om in beweging te komen. Ik ben zintuiglijk zeer scherpzinnig en een kei in het lezen van de non-verbale reacties.  Ik ben er stellig van overtuigd dat alles is gebaseerd op het maken van keuzes. Wil jij weten wat je diepe motivatoren zijn? Waar jij door gedreven wordt? Begrijpen hoe jij in elkaar zit? Loskomen van je wikken en wegen? Als expert op het gebied van levensloop vraagstukken en op het gebied van keuzes maken kan ik je helpen.

Bijzonder: Gecertificeerd Internationaal Institute of Neuro-Linguistic programming, V&VN geaccrediteerde workshops, boekpartner van Zorg met Zin en Coach bij YoungLink-grow

Zielewindjes Spiegelkaarten

Wat zou er gebeuren als jij je losmaakt uit je gewoontes en vaste patronen? De Zielewindjes  spiegelkaarten inspireren tot mooie gesprekken met familie, vrienden of je collega’s. De 50 Zielewindjes Spiegelkaarten worden geleverd in een leuke verpakking. Hieronder een aantal voorbeelden. Geinspireerd? Bestel de kaarten via de bestelbutton.

Je moet het leven dansen – Friedrich Nietzsche

Dit gaat over levenskracht. De beweging die de diepere emoties en het gedrag weergeven. Hoe dans jij het leven?

Waarom dink iY? – Zuid Afrikaanse uitspraak

Dit gaat over afstand en rust nemen. Het iets de tijd geven en Speelruimte creëren. Hoe doe jij dat?

Waarden

Dit zijn diepere motivatoren. Hier meten wij op af. Hierop nemen wij onze beslissingen. Waarden eindigen vaak op ‘ing’ of ‘heid’. Waarden willen altijd vervuld worden. Welke waarden zijn voor jou belangrijk?

Door de barsten, stroomt het leven binnen.

Dit gaat over voelen. Over wat het leven je aandraagt. Hoe ga jij om met de barsten van het leven?

Als je uit het verhaal van je leven valt. Verlies je ook het gevoel van Tijd en Ruimte.

Deze is nog niet zo gemakkelijk. Het gaat niet zoals jij het in gedachten had. Alles staat stil. Uit welk verhaal ben jij gevallen?

Wat als het wel kan?

Dit gaat over MindSet. Dingen in een ander perspectief plaatsen. Hoe plaats jij dingen in een ander perspectief?

Contact opnemen 

Stel een vraag of maak een afspraak via onderstaand contactformulier. 

Stuur Petra een bericht

Petra probeert te allen tijden binnen 48 uur te reageren op je bericht.

Zielewind gaat altijd voorzichtig en veilig om met je gegevens. Door dit vakje aan te vinken ga je akkoord met de AVG, onze algemene voorwaarden en onze privacy verklaring:

Valge 45, 9965 PD, Leens

info@zielewind.nl