Twee volle dagen

‘Aandacht en Bezinning’

Geef nooit op wie jij bent.

Er is tijd van zichtbaar zijn en er is tijd dat je mag rusten en bezinnen.

De rust en het weidse oerlandschap met zijn frisse zeelucht nodigt je uit. De 1,5 meter regel gewaarborgd. Er is voldoende veilige ruimte.

Je wilt het niet meer zoals het nu is.

Het moet echt anders.

Welk vuur zit in jou en wordt door de omgeving geremd?

Doe jij echt waar jij gelukkig van wordt?

Weet jij wat echt belangrijk voor je is?

Wat is je brandende verlangen?

Waar droom jij van?

Is je uiterlijk een weerspiegeling van hoe jij je innerlijk voelt?

Welke woorden slik jij in?

Benut jij jouw volle potentieel?

Hoe maak jij de juiste  keuzes voor jezelf?

Je wilt in beweging komen maar het lukt niet.  Hoeveel excuses heb jij om het niet te doen?

Wil jij vooruit?

Je vraagt je af: Waar doe ik het voor? Waar leef ik voor? Waar wil ik naartoe groeien? Welk potentieel heb ik? Kan ik het wel? Wat is belangrijk voor mij? Ik loop achter iets aan wat niet mijn doel is. Heb ik wel lef en moed om te gaan staan voor wie ik ben en wil zijn? Wat zijn mijn verlangens en dromen? Hoe kom ik op voor wat ik wil? Hou ik het nog vol op deze manier? Hoe maak ik de juiste keuzes voor mijzelf? 

In het oog van de orkaan is het stil. In de kern van onszelf is het stil. Het is belangrijk om stil te staan bij: Wat jij wilt weten en voelen. Waar jouw potentieel ligt. Wat jij nodig hebt om in beweging te komen. Door wie of wat laat jij je tegenhouden? Welke woorden slik jij in? Hoe ga jij om met teleurstellingen, afwijzing en kritiek? Waar zitten jouw belemmeringen en aangeleerde patronen? Welk beeld heb jij van jezelf? Hoeveel excuses heb jij om iets niet te doen?  Op jouw plek gaan en blijven staan is de stilte in je zelf opzoeken. Vandaaruit onstaat creatie. Voelen waar het kan stromen inplaats van denken.

De stroom van de verandering door aandacht en bezinning.

 

Het eerlijke verhaal

Jij pakt jouw potentieel, zodat je rustiger, intuïtiever, vrijer en blijer leeft.

Je hebt het lef en de moed om te gaan staan voor wie jij bent en wilt zijn.

Jij kent jouw authentieke kracht.

Jij durft besluiten en prioriteiten te stellen.

Blijf jij trouw aan wie jij bent.

Staat jouw hart in de fik en ga je doen waar jij zielsgelukkig van wordt.

Maak jij die keuzes waarin jij kunt doorgroeien, ontwikkelen, bezinnen en heb je aandacht voor...

Het geven en nemen is in balans.

Durf jij groots te dromen en voel en weet jij welke stappen je gaat zetten.

De investering

Kosten voor deze twee dagen

Dag 1 zal plaatsvinden bij Wongema in Hornhuizen. Op dag 2  zijn we of bij Wongema of we gaan we naar het eiland Schiermonnikoog, dit is afhankelijk van de weersomstandigheden.

De investering is €359,- exclusief btw. (exclusief overnachting), Deze super speciale aanbieding is voor jou omdat ik het je gun.

Deze unieke twee dagen is inclusief:

  • 2 volle dagen training in een kleine groep
  • 1 op1 coaching met Petra
  • Bootovertocht naar Schiermonnikoog v.v.
  • Busvervoer op het eiland
  • 2x lunch
  • Koffie, thee, fris drinken
  • Een typische Groningse lekkernij
  • En een verrassing

Overnachten en dineren is optioneel en mogelijk in overleg met Wongema. In de omgeving zijn er genoeg overnachtingsmogelijkheden. Ben je liever één dag aanwezig? Dit is mogelijk op de 1e dag.  De investering bedraagt dan €250,- exclusief btw.

Deze unieke twee dagen Aandacht en Bezinning is in 2021   deze datum volgt zo spoedig mogelijk.

  

Maatwerk

Wil jij aan het werk met je eigen team en/of collega’s? Voor een positieve impuls? Wil je bijvoorbeeld erlkaars gedrag beter berijpen? Ontdek alle mogelijkheden van ‘maatwerk’ hier.

Beginnen is makkelijk!

Neem contact op

Contact opnemen kan op verschillende manieren. Stuur gerust een brief, e-mail, berichtje via social media of vul het contactformulier in.

+

Krijg binnen 48 uur een reactie

Te allen tijden probeert Zielewind ervoor te zorgen dat je bínnen 48 uur een reactie terug ontvangt!

Kennismakingsgesprek

Vrijblijvend en tijdelijk online, via Skype of Whatsapp. Hou je van wandelen? Dat kan ook. Het kennismakingsgesprek zal ongeveer 60 minuten duren.

Écht leren doen waar jij blij van wordt

Petra leert je in de training over hoe jij je brein anders kunt aansturen. We gaan ontdekken waarop jij je keuzes baseert, welke imprint heb jij?, hoe gaan je denkprocessen, gevoelens, waarden, overtuigingen, principes, gedrag, creativiteit, zingeving en het onderbewuste. We gaan ervaren hoe het ook anders kan en hoe ontzettend leuk dat is.

Durf jij een stap opzij te zetten zodat je kunt veranderen? Een stap opzij maakt je niet kwetsbaar. Je kijkt vanuit een ander perspectief. In het Zuid Afrikaans zegt men ‘Waarom dink IY’? Dat gaat ook over even afstand nemen, rust, tijd en speelruimte creeren. Je hoeft het niet allemaal te serieus en zwaar te nemen.

Je kunt de omstandigheid misschien niet veranderen. Hoe je ermee omgaat kun je wel veranderen. Balans daar draait het om. Zodat jij weer van betekenis kan en wil zijn voor je omgeving. Jij laat je niet meer ondersneeuwen.

Heb jij Lef en Ballen om in beweging te komen? Wil jij uitgedaagd worden? Het wordt diepgang, lachen, mind shifts, soul searching en zelfreflexie.

 

Eerlijk het is nog niet zo gemakkelijk om je denken te veranderen, het vraagt doorzettingsvermogen, kennis, zelfreflectie en de wil om het echt te veranderen. Het is zeker mogelijk!

De doorbraak komt vanuit weerstand. Als je denkt ‘ik wil naar huis’ dan komt de doorbraak.

Het resultaat na deze twee dagen is dat je anders denkt, anders gaat communiceren,  anders gaat handelen, jouw emoties de baas bent. Jij gaat in je volle potentie staan. Kortom je gaat doen waar jij blij van wordt.  Er ontstaat ruimte om te experimenteren en om nieuwe dingen te doen.

Als jij je afvraagt ‘Hoe kom ik echt vooruit?’ en ben jij bereid om twee dagen te investeren? Dan zijn deze twee dagen echt wat voor jou.

Contact opnemen 

Stel een vraag of maak een afspraak via onderstaand contactformulier. 

Zielewind gaat altijd voorzichtig en veilig om met je gegevens. Door dit vakje aan te vinken ga je akkoord met de AVG, onze algemene voorwaarden en onze privacy verklaring:

Valge 45, 9965 PD, Leens

info@zielewind.nl